Thuisopbaring

Een belangrijk onderdeel bij de uitvaart is vaak de opbaring. Gedurende een aantal dagen heeft u de mogelijkheid nog bij uw dierbare te zijn. Voor de opbaring zijn er verschillende mogelijkheden. Dit kan uiteraard in een uitvaartcentrum maar thuisopbaring is ook vaak mogelijk.

Het bijzondere van thuis opbaren is dat de nabestaanden zo vaak zij wensen bij de overledene kunnen zijn. Iemand ‘thuis’ hebben biedt veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. De vertrouwde omgeving geeft mensen bovendien de gelegenheid rustig, gepast en op eigen wijze afscheid te nemen.

Indien iemand maar enigszins de wens heeft om thuis opgebaard te worden, dan zullen wij alles in het werk stellen om dit te realiseren. Wanneer er veel mensen verwacht worden bij het afscheid, kan een combinatie van thuis opbaren, gevolgd door opbaring buitenshuis een oplossing zijn. De directe nabestaanden kunnen dan thuis in alle rust afscheid nemen en andere belangstellenden kunnen dat dan elders doen, uiteraard zal er dan met u naar een passende lokatie worden gezocht.

Vrouenraets Uitvaartzorg zal ook in deze periode dagelijks bij u langskomen.
Cookie instellingen