Drukwerk

De wijze waarop men afscheid neemt van een dierbare overledene is aan het veranderen. Spirituele vrijheid is geaccepteerd en er wordt meer geluisterd naar de wensen van de direct betrokkenen.

Door deze verandering zal er meer vraag zijn naar persoonlijk rouwdrukwerk. Vrouenraets Uitvaartzorg richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om snel te kunnen communiceren en produceren. Wij gebruiken onze ervaring en kennis bij het uitzoeken en samenstellen van het rouwdrukwerk.


De rouwkaart


Een van de eerste dingen die wordt besproken bij het regelgesprek is de rouwbrief of rouwkaart. Samen met de nabestaanden bespreken we de vorm en stellen we de tekst voor de rouwkaart op.

Daarna krijgt u altijd eerst een proefdruk te zien, zodat u kunt controleren of de uitvoering, de tekst en de namen op de rouwbrief verwoorden wat u wilt meedelen. Voorbeelden van rouwbrieven en teksten nemen wij altijd mee, maar een eigen ontwerp kan natuurlijk ook en versterkt het persoonlijke karakter van de brief.

Na akkoord drukken wij of onze drukwerkpartner de rouwbrieven en ontvangt u deze binnen afzienbare tijd. Het maken van een liturgie, bidprentje of dankbetuiging gaat op een later tijdstip op dezelfde manier. Speciale wensen voor de dankbetuiging, zoals een foto of specifieke afbeelding kunnen bijna altijd geregeld worden in korte tijd.
 

Verzending


U ontvangt van ons direct de enveloppen met daarbij speciale rouwzegels. U kunt dan beginnen met het schrijven van de adressen en ondertussen gaan wij de kaarten produceren.

Na het insteken van de kaarten gaan deze in de voor rouwpost bestemde verzend-enveloppen. De brieven worden door Post.nl met voorrang verwerkt en zij zorgen ervoor dat de post normaal gesproken de volgende dag afgeleverd wordt.
 

Advertentie


Advertenties in kranten kunnen ook door Vrouenraets Uitvaartzorg verzorgd worden. Indien niet alle adressen van relaties bekend zijn of u een grotere groep wilt bereiken, is de rouwadvertentie een goed middel.

Opmaak en tekst komen vaak overeen met die van de advertentie maar kunnen, om kosten te besparen, vereenvoudigd worden. Wij hebben contacten bij verschillende regionale en nationale dagbladen en zijn op de hoogte van de tarieven, aanleveringstijden en specificaties.

Een gemiddelde advertentie in een regionale krant (De Limburger/Limburgs Dagblad) komt al snel op € 500,00 en die in een landelijke krant (Algemeen Dagblad/Volkskrant/Telegraaf) op € 1.200,–.
Cookie instellingen