Ervaringen met ons

Vrouenraets Uitvaartzorg - In Heerlen en omgeving

Hieronder vindt u een overzicht van reacties van nabestaanden.
Wilt u zelf ook uw ervaring met mijn dienstverlening delen, dan kunt u deze aan ons doorsturen.

__________________________________________

Ik heb Rainier uitgenodigd een maand of twee voordat mijn moeder stierf. Hij was de laatste in een rij van vier uitvaartondernemingen die op mijn lijstje stond, die ik ook allemaal uitgebreid gesproken heb. 

Rainier was nog geen vijf minuten binnen of het was goed. Zijn verschijning, zijn actieve luisterhouding, humor en professionele kennis was uitstekend. We hebben het helemaal niet tot nauwelijks gehad over grafkisten en auto’s, maar over de situatie van mijn moeder, Schotland, mijn werk, zijn werk en het leven. Een gesprek van mens tot mens. Na het gesprek, ik denk een uur later, heb ik hem gebeld om te zeggen dat ik graag met hem de uitvaart wilde regelen voor mijn moeder. 

Daarna hebben we verschillende gesprekken gehad, hij heeft bij ons gegeten en uitgebreid met mijn moeder gesproken. Hij kwam met goede ideeën, wist perfect aan te voelen wat het voor uitvaart moest worden en stemde zich daar ook helemaal op af. 

Rainier is betrouwbaar, oprecht, kan goed luisteren, pikt heel snel op wat er moet gebeuren, welke sfeer gewenst is en blijft constant bereid om mee te denken en te helpen. 

Hij is goed bereikbaar en is en blijft zeer betrokken. Hij is correct in zijn handelen en weet van aanpakken. 
Rainier heeft een bijzondere plek gehad binnen het hele proces en dat is geweldig. 
Dank daarvoor.

Jasper Bielders

__________________________________________

Wat veel verzekerden zich niet realiseren is dat een onpersoonlijke standaarduitvaart niet kan worden overgedaan. Persoonlijke betrokkenheid van de uitvaartondernemer vooraf, tijdens, alsmede na de uitvaart zijn uitermate belangrijk.

Onlangs heeft hij de uitvaart van mijn schoonbroer begeleid en wat waren we blij met zijn invulling; zakelijk, creatief en toch oprecht betrokken.
Daarbij hadden we ook slechts een natura polis bij een uitvaartverzekering als basis. We hebben de waarde van de polis contant laten uitkeren en dat als basisbudget gebruikt. Iedereen binnen de familie was exact op de hoogte van de kosten en de uiteindelijke factuur was dan ook geen onaangename verrassing. Voor ons als familie was het belangrijk dat het geen standaard uitvaart voor de standaard 'budget"polis was. We wilden een uitvaart waar de persoon en persoonlijkheid van onze dierbare in terug te herkennen was. In dat opzicht kijken we allen met veel voldoening terug op deze intens verdrietige gebeurtenis, die door Rainier zo professioneel is begeleid.

Marc Hermans

__________________________________________

Lieve Rainier,

Wat ben ik blij jou te hebben leren kennen. Zonder jou was de crematie van Herman nooit zo bijzonder geworden. Door jouw inbreng hebben we ervaren wat er allemaal mogelijk is en hoe persoonlijk je een afscheid kan maken.
Het was natuurlijk al heel bijzonder dat je zelf met Herman nog kennis hebt kunnen maken waardoor het voor jou ook persoonlijker werd.

Voor Daniël, Pien, Anna Mae en mij was het alsof er een familielid bij was gekomen dat ons met raad en daad bijstond in deze moeilijke periode. We hebben ontzettend veel geweldige reacties gehad na de crematie en iedereen was onder de indruk over de manier waarop je de dienst hebt begeleid.
Ook je bezoekjes na de crematie hebben veel voor mij betekend en na mijn bezoek aan jouw zaak weet ik zeker dat ik daar nog eens naar toe kom, eventueel samen met de kinderen, want die willen je ook graag nog eens ontmoeten. 

Gerda van Huet

__________________________________________

 

Delen: